Viemärin kuvaus kertoo nopeasti viemärin kunnon

Teemme viemärin kuvaukset laatutyönä. Tarjoamme konsultointia ilman urakointikytkyä, joten tekemämme kuvaukset ovat 100% puolueettomasti toteutettuja. Ennen kallista viemärisaneerausta, salaojaremonttia tai muuta suurempaa korjausoperaatiota kannattaa aina tarkistuttaa viemärin kunto riippumattoman tahon toimesta.

Viemärin kuvaus paljastaa viemärin tukokset, vuodot, halkeamat, sortumat, juuristot ja kaikki muut viemäriongelmien aiheuttajat – ilman putken esille kaivamista. Mikäli putkistossa havaitaan vika, niin vika on mahdollista paikantaa tarkasti paikannuslaitteella. Vian paikannus tehdään paikannuslaitteella ja kamerassa olevan sondin avulla. Näin viallinen kohta pystytään paikantamaan todella tarkasti jopa useiden metrien syvyydestä.

Kuvaus on edullinen tapa selvittää toistuvien viemäriongelmien syy tai viemäreiden yleinen kunto. Viemärikuvauksia tehdään sekä uusrakennuskohteisiin että vanhempiin kiinteistöihin osana viemäriputkiston kunnon tarkistamista.

Viemärin kuvaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere…

Kuvaamme viemärit Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä.

Soita: 050 3484 222

Viemärin kuvaus on nopea ja kustannustehokas tapa kartoittaa viemäriputkiston kunto

Viemärikuvaus on luotettava, nopea ja edullinen tapa varmistaa putkiston kunto ja rakenne. Kuvausta käytetään vanhojen viemäreiden ongelmien paikantamiseen ja uusien putkistojen laaduntarkastukseen ennen valutöitä.

Onko viemärisi tukossa jatkuvasti?

Jos viemäri on tukossa usein, tukkeutuminen kannattaa selvittää kuvauksella. Usein syynä voivat olla roudan tai rakenteiden liikkeen aiheuttamat virtausongelmat, kulumat putkistossa tai muut rakenteelliset muutokset. Kuvauksen avulla on helppo selvittää, mikä tilanne putkessa on ja miten ongelmaa kannattaa lähteä ratkomaan. Viemärin kuvaus voidaan suorittaa ilman putkien esille avaamista.

Uudessakin viemärissä voi olla vikaa

Uudisrakentamistyön kohteessa suosittelemme laaduntarkastusta ennen valutöitä. Näin vältytte harmillisilta, aikaa ja rahaa vieviltä purkutöiltä. Uudiskohteissa olemme havainneet muun muassa vieraita esineitä, irti olevia tiivisteitä ja sisään työntyviä liittymiä.

Viemärin kuvaus
Kuvaamme putket aina 30mm-400mm saakka.
Saat kuvauksen videotiedostona sekä puolueettoman raportin.

Kodin viemäripalvelu kertoo Pirkanmaan Omakiinteistö-lehdessä miksi puolueeton viemärin kuvaus on tärkeää ja voi säästää tuhansia euroja.

Klikkaa kuvaa.

Milloin viemärin kuvaus kannattaa tehdä?

Viemärin kuvaus kannattaa tehdä tasaisin väliajoin, jotta taloyhtiön tai uusrakennuskohteen putkiston kunto ja mahdolliset ongelmat saadaan helposti selville, ennen kuin vahinko tapahtuu.

  • Viemäri on usein tukossa
  • Epäilet putkiston kuntoa
  • Haluat luotettavan tiedon putkiremontin tarpeellisuudesta
  • Uusille viemäreille ennen valutöitä

Miksi Kodin Viemäripalvelu?

  • Viemäriongelmat ovat erikoisalaamme
  • Palvelumme on räätälöity kiinteistöille
  • Olemme tehokas – ja silti edullinen
  • Tiedät hinnan heti

Asiakkaitamme

Valikko