Viemärin kuvauksella paikannetaan ongelmakohtia

viemarin-kuvausMikä avuksi, kun viemäri tuntuu menevän aina vaan tukkoon, ammattilaisen tekemistä viemärien avauksista huolimatta? Tässä vaiheessa järkevin ja edullisin ratkaisu on yleensä viemärin kuvaus, jonka avulla putkistosta voidaan löytää sekä rankenteelliset että toiminnalliset viat. Viemärin kuvaus siis mahdollistaa viemärin ongelmakohtien tarkan paikantamisen ilman kaivuutöitä!!

Viemärien kuvausta suositellaan aina myös uudiskohteille ja omakotitaloille. Tällöin erilaiset asennusvirheet on mahdollista huomata ennen suurempaa katastrofia. Myös se, onko kaadot tehty oikein, paljastuu viimeistään viemäreitä kuvattaessa. Haluammekin tässä vaiheessa muistuttaa, että uudiskohteiden ja omakotitalojen viemärien kuvaus saattaa myös säästää paljon rahaa: useimmat kuvausvaiheessa huomatut ongelmakohdat kun on vielä tässä vaiheessa halpa ja usein helppokin korjata. Tilanne saattaa olla toinen, jos esimerkiksi tukoksia ja kertymiä ei huomata ajoissa, vaan ne pääsevät pahenemaan entisestään…

Saamme usein kyselyitä myös siitä, miten usein vanhojen talojen viemärit pitäisi tarkistaa tai huuhdella. Karkeasti voisi sanoa, että vanhoja talojen viemärit pitäisi tarkastuttaa 20 vuoden välein ja huuhtelu tehdä noin kymmenen vuoden välein, vaikka mitään näkyviä tai haisevia ongelmia ilmenisikään.

Joten, milloin teidän taloutenne viemärit on viimeksi kuvattu?

Edellinen artikkeli
Hellävaraista viemärin avausta
Seuraava artikkeli
Vanhustyön keskusliitto tekee tärkeää työtä

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko