Viemärin avaus, kuvaus ja puhdistus Tampere

Avaamme, puhdistamme ja kuvaamme kaikki viemärit takuulla ammattitaidolla ja asiantuntemuksella koko Tampereen alueella.
Kun viemärisi temppuilee, soita meille! Akuutissa tilanteessa saavumme jopa tunnin sisällä soitosta toteuttamaan viemärin avauksen.

Viemärin avauksen, kuvauksen ja puhdistuksen ammattilainen palveluksessanne!

Onko vessanpönttö tai lattiakaivo tukossa? Viemäri haisee eikä lavuaari vedä? Ota yhteyttä!

Kun hätätilanne Tampereella yllättää, saavumme paikalle hyvinkin nopeasti. Olemme erikoistuneet kaikkiin kotisi viemäriongelmien korjaamiseen. Avaamme ja puhdistamme viemärit, lattiakaivot ja vessanpöntöt. Tarvittaessa meiltä löytyy laadukasta ammattikalustoa viemärisi kuvaukseen.

Tilaa viemärin avaus, kuvaus tai puhdistus nyt!

Soita 050 3484 222

Miksi Kodin Viemäripalvelu on sinulle hyvä valinta?

Viemäriongelmat ovat erikoisalaamme

 

Miksi Kodin Viemäripalvelu on sinulle hyvä valinta?

Nopea ja tehokas palvelu

Miksi Kodin Viemäripalvelu on sinulle hyvä valinta?

Selkeä hinnoittelu

Miksi Kodin Viemäripalvelu on sinulle hyvä valinta?

Autamme jopa tunnin sisällä soitosta

Viemärin avaus, kuvaus ja puhdistus toteutetaan Tampereella nopeasti ja varmatoimisesti

Viemärin avaus ja puhdistus varmistavat, että viemäri toimii oikein, eikä tukokset tai lika häiritse arkesi toimintaa hajuna, huonosti vetävänä putkistona tai muuna viemäriongelmana. Viemärin kuvaus taas kertoo viemärisi todellisen kunnon. Se paljastaa tukokset, vuodot, halkeamat ja muut viemäriongelmien aiheuttajat, ilman että koko putkea tarvitsee kaivaa esille. Viemärin kuvaus on erittäin edullinen tapa selvittää viemäriongelmien syyn tai yleisen kunnon. Toteutamme laadukkaat viemärikuvaukset uusrakennuskohteisiin sekä vanhempiin asuntoihin osana viemäriputkiston kunnon tarkistamista.

Kotivakuutus ei korvaa jos vahingon syynä on laiminlyöty viemärihuolto

Kun vesi tulvii tukkiutuneesta viemäristä tai muu syy aiheuttaa vesivahingon, voi se olla kymmenien tuhansien vahinko. Jos vesivahingon syyksi osoittautuu asukkaan oma laiminlyönti viemärihuoltoon liittyen, ei vakuutusyhtiö suurella todennäköisyydellä suostu korvaamaan vahinkoa. Kun pieneltäkään tuntuva ongelma lymyää viemärissäsi, kannattaa soittaa meidät paikalle. Avaamme, puhdistamme ja tarvittaessa kuvaamme viemärisi,  ja voit jatkaa päivääsi yhtä huolta vapaammin.

Viemärin avaus

Asiakkaitamme

.

Kun viemäri tai lattiakaivo on tukossa, on viemäripalvelu lähelläsi!

Kun viemärisi on tukossa ja lattiakaivo ei vedä, ovat hyvät neuvot kalliit. Tampereella sinua auttamassa on asiakasystävällinen kodin viemäripalvelu. Viemärin avaus, kuvaus ja puhdistus onnistuvat pitkällä kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Kun yllättävä vahinko sattuu ja tilanne yltyy hätätilanteeksi, olemme tavoitettavissa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Soita meille niin saavumme paikalle, ennenkuin vesivahinko on tehnyt tuhojaan.

Tyypillisin asiakkaamme on viemäritukoksen tai vessanpönttötukoksen yllätettäväksi joutunut asukas. Viemäri haisee tai lattiakaivo ei vedä. Viemäri voi tukkiutua ”ilman syytä” pidemmällä aikavälillä, jos sinne on kertynyt likaa ja rasvaa. Joskus viemäristä löytyy sinne kuulumaton esine, joka on aiheuttanut tukoksen. Oli syy kuitenkin mikä tahansa, on viemärin avaus tehtävä mahdollisimman nopeasti, jotta vältytään lisävahingoilta.

Huom! Jos asut kerrostalossa tai rivitalossa ja ajattelet itse toteuttaa viemärin avauksen sekä puhdistuksen, kannattaa oikeutesi siihen ensin varmistaa. Tukkiutuneen viemärin avaus tai esimerkiksi hajulukon puhdistaminen voi olla luvanvaraista puuhaa, eli sitä ei ilman isännöitsijän lupaa saa toteuttaa. Tällöin huoltoyhtiö tilaa viemärin avaukseen ja puhdistukseen erikoistuneen ammattilaisen.

Valikko