Mieti, mistä ostat

Nettiä selatessa iskee nopeasti informaatioähky. Alan ammattilaiset tarjoavat lähes identtisiä ratkaisuja erilaisilla hintalapuilla varustettuina. Kuten sanonta kuuluu, halvalla harvoin saa laatua. Mutta onko korkea hintakaan tae laadusta? Ei aina. Siksi tarvitaankin muita keinoja laadun määrittelemiselle. Yrityksiä vertailtaessa kannattaakin kiinnittää huomiota erilaisiin kuvakkeisiin, kuten avainlippuun. Tällaiset merkit ovat osoitus siitä, että homma toimii lakien ja säädösten mukaan, kotimaisuutta korostaen.

SuomalPalvelua_Sin_rgbMeidän sivuiltamme löytyvät sekä avainlippu että Luotettava kumppani -kuvake. Molemmat ovat varmasti sellaisia, jotka moni on ainakin joskus nähnyt, mutta joiden merkitys ei välttämättä ole kaikille kuluttajille selvillä. Tiesitkö, että merkit eivät ole yrityksille itsestäänselvyys eikä niitä myönnetä kaikille hakijoille? Molemmille merkeille on olemassa omat vaatimuksensa, joiden täyttymistä valvotaan myös tunnustusten myöntämisen jälkeen.

Aloitetaan avainlipusta. Se myönnetään vain sellaisille tuotteille tai palveluille, jotka on valmistettu tai tuotettu Suomessa. Lisäksi avainlipun saadakseen yrityksen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Me Kodin Viemäripalvelu Mannissa haluamme paitsi taata kotimaisen laadun asiakkaillemme myös työllistää suomalaisia ammattilaisia.

Luotettava kumppani -kuvake taas on nimensä mukaisesti merkki reilusta pelistä. Tilaajavastuulain avulla pyritään estämään harmaata taloutta sekä halutaan edistää työehtojen noudattamista ja tasavertaista kilpailua yritysten välillä. Lyhyesti voisi todeta, että meillä Mannissa on kaikki mallillaan: maksamme veromme Suomeen, käytämme vain suomalaista työvoimaa sekä vastuu- ja tapaturmavakuutukset ovat kunnossa. Kaikki toimintamme kestää siis päivänvalon.

Joten, ensi kerralla, kun teet vertailua yritysten välillä, kannattaa nettisivuilta tai esitteistä muistaa etsiä avainlippua ja Luotettava kumppani -kuvaketta. Tällaisilta yrityksiltä ostaessasi tiedät, mitä tuet: reilu on aina reilua ja kotimainen kotimaista. Merkkien olemassaolo kertoo paljon, mutta niiden puuttuminen usein vielä enemmän. Ei siis ole ihan sama, mitä ja mistä ostat.

Seuraava artikkeli
Kurkkaa kaivoon!

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko