OLETKO VALMIS MAKSAMAAN TURHASTA REMONTISTA KYMMENIÄ TUHANSIA EUROJA?

Viemärin puhdistus, kuvaus ja raportointi. Kysy tarjous puolueettomasta kuntotarkastuksesta!

Suoritamme kuntotarkastuksia Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella.

Jokainen kohde on yksilö ja jopa jokainen huoneisto on erilainen, vaatien omat toimintatapansa viemärin huoltoa ajatellen. Kohteen vaatimukset selviävät kuvauksen yhteydessä ja toteutamme viemärin puhdistukset ja muut huollot aina projektiin parhaimmalla toteutustavalla. Teemme putkiston kuvauksesta puolueettoman raportin, jonka voitte ladata pilvipalvelusta ja jakaa vaikka urakkatarjouksessa.

Yleisin putkiston rakenteellisten ongelmien aiheuttaja on maaperä. Maaperän muutokset voivat aiheuttaa muutoksia myös viemäreihin, vesijohtoihin sekä sähköjohtoihin. Toiseksi yleisin ongelman aiheuttaja on laiminlyöty viemärin laadunvarmistus. Viemäri- sekä vesijohtovahingot voivat aiheuttaa vesivahinkoja ja sähköjohtovahingot tulipaloja. Maaperän muutosten tai rakennusvirheen aiheuttamia painaumia tai notkelmia putkessa ei voi korjata sukittamalla/pinnoittamalla. Tämä vaatii aina mittavamman saneeraustyön.

Valitettavasti vastaamme on tullut lukuisia kohteita, joihin on tehty vääränlainen putkistoremontti ja kiinteistön omistajat ovat maksaneet tästä turhasta remontista kymmeniä tuhansia euroja. Me emme itse saneeraa putkia, eikä intressimme ei ole myydä tarpeettomia remontteja. Saat asiantuntijoiltamme aina puolueettomat kuntotarkastukset, joiden perusteella kerromme mikä saneerausmenetelmä on juuri Teille se parhain mahdollinen.

” Ensin asiat tutkitaan, sitten vasta hutkitaan ”. Vanha Suomalainen sanonta, josta pidämme kiinni.

Toimimme Vanhustyön keskusliiton etiikan mukaisesti. Tarjoamme aina rehelliset hinnat sekä helposti lähestyttävää asiakaslähtöistä palvelua.

Valikko