Hellävaraista viemärin avausta

viemarin-avausViemärin avauksen kanssa ei kannata odottaa siihen asti, että putket tulvivat ja parketit paukkuvat. Hajuhaitat, pulputusääni ja vedenpinnan hidastunut laskeminen tai vastaavasti nouseminen lavuaarissa, wc-istuimessa tai lattiakaivossa ovat yleensä ensimmäisiä merkkejä orastavasta viemäritukoksesta. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntevaan putkifirmaan, jotta suuremmilta vahingoilta ja huomattavasti kalliimmalta laskun loppusummalta vältyttäisiin.

Meillä Kodin Viemäripalvelu Mannissa on vuosien kokemus viemärien avaamisesta. Avaamme viemärin vesipaineella, jonka olemme todenneet yksinkertaisesti parhaaksi metodiksi viemäreitä avattaessa. Vesipaineella tehty avaus on hellävarainen menetelmä esimerkiksi vanhoja putkia ajatellen: siitä kun ei aiheudu mekaanista rasitusta putkistoon. Avauksen yhteydessä huuhtelemme avatun viemärilinjan erillisellä, pyörivällä huuhtelusuuttimella. Näin putkistoon ei jää irtoliettymää, joka voisi ajan kuluessa patoutua ja aiheuttaa taas uuden tukoksen.

Aina pelkkä viemärin avaus ei kuitenkaan riitä. Jos viemäri avauksesta huolimatta tuntuu menevän kuukausittain tai useammin tukkoon, suosittelemme viemärin kuvausta. Tällöin esimerkiksi virtsakivi- ja rasvakertymät pystytään paikantamaan ja poistamaan. Viemärin kuvauksesta kerromme tarkemmin seuraavassa postauksessa.

Edellinen artikkeli
Putket puhtaiksi!
Seuraava artikkeli
Viemärin kuvauksella paikannetaan ongelmakohtia

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko